Muhammad Zaki 's FotoPage

By: Muhammad Zaki bin Ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 28-Jun-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
Kucing ialah Cat

ape pandang2?
Main sorok2 plak
ingat ko comel la? *memang pun~
View all 5 photos...
Kat kedai mak aku ada banyak kucing. Yang terbaru ni ada seekor ibu kucing yang memberanakkan 3 orang anak kucing yang comel. Aku paling suka dengan yang hitam putih. Tengok ah gambar2 mereka ye..


Saturday, 14-Jun-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
Jenjalan dengan Kawan-kawan Praktikal di Sunway Pyramid

Cermin di pintu lif sangat bersih dan licin
Comel kan Panda dan yang di depan panda~ hu~
Cuba teka apakah ini?
View all 6 photos...
Jenjalan bodo-bodo kat Sunway Pyramid. Ingat nak tengok Kung Fu Panda je. Sekali dapat tiket lewat. So kena menunggu lebih kurang 2 jam. Masing-masing mati kutu, tak tahu nak buat apa, pasal plan awal nak main bowling tergencat dek sume lane kat puat bowling kat situ dah kena book dengan syarikat-ape-ntah for a tournament.

Pastu kitorang jumpe kedai memanah. Ok on, Man pun on. Yang girls tak on. katenye nak tengok je. Fine..

Btw, Kung Fu Panda best! Korang kena tengok tau!


Sunday, 1-Jun-2008 07:58 Email | Share | | Bookmark
Satu Hari di Kenduri Kahwin

Buah Kelapa
Rumah Surau
Duri Daun Dahan
View all 5 photos...
Gambar-gambar yang ditangkap dalam sebuah majlis perkahwinan, walaupun sebenarnye not so much about the wedding itself. Hu~


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net